NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Πλαστική μηχανή ανακύκλωσης
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~100
Ετήσιες πωλήσεις: 7000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος: 1992
Εξαγωγή pc: 40% - 50%
Θέση: Πόλη Ningbo, επαρχία Zhejiang
Εισαγωγή

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ ΕΜΠΟΡΙΚΉ Co. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ NINGBO LVHUA η ΠΛΑΣΤΙΚΉ & ΛΑΣΤΙΧΈΝΙΑ, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική κατασκευή της πλαστικής μηχανής ανακύκλωσης και pelletizing ο εξωθητής. Και ήταν στην πλαστική ανακύκλωση που αρχειοθετείται για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Αρχίσαμε τη σταδιοδρομία μας από ένα μικρό εργαστήριο πλαστικού πιό pelletizier στο υποκατάστημα έτους 1992.Our που τέθηκε ονομασμένη NINGBO LVHUA λειτουργίας τον Αύγουστο του 2011 τα ΠΛΑΣΤΙΚΆ & ΛΑΣΤΙΧΈΝΙΑ ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ ΕΜΠΟΡΙΚΉ Co., καλύψεις περιοχών LTD.The ένας τομέας είκοσι χιλιάες τετραγωνικών μέτρων. Έχουμε το σύγχρονο κέντρο τεχνολογίας και όλα τα είδη εξοπλισμού επεξεργασίας με τις εξεταστικές εγκαταστάσεις. Η επιχείρησή μας παίρνει πάντα τη ικανοποίηση πελατών καθώς ο σκοπός, πελάτες υποστηρίζει συνεχώς και ταυτότητα. Πάντα συνεχίστε την αγορά μας και την πρόοδο τεχνολογίας μας.

Ο εξοπλισμός μας είχε ήδη πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας now.passed ISO9001 εφευρέσεων: πιστοποίηση του 2008. Η πλαστική pelletizing μονάδα έχει περάσει την ασφάλεια επικύρωσης CE. Το 2007 οι σειρές LDA μας είναι στα εθνικά προγράμματα σχεδίων φανών. Το 2008 η επιχείρησή μας απονεμήθηκε τις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας ningbo. Το ANS η επιχείρηση παίρνει τα εθνικά προγράμματα κεφαλαίων καινοτομίας το 2009. _το 2010 εμείς καθιερώνω ένας κλάδος επιχείρηση, ονομάζω Lvhua πλαστικός και λαστιχένιος μηχάνημα industry™ Co., ΕΠΕ Το 2011, άλλη μια φορά εγκρίναμε ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και τελειώσαμε το πρόγραμμα Ταμείων του έθνους. Το 2013, παρευρισκόμαστε στο Κ παρουσιάζουμε στη Γερμανία. Το 2015, προσκαλούμαστε από το CCTV.

Είμαστε το πράσινο νησί που ψάχνετε τον ξέν.

-Περιβάλλον που προστατεύει τους πόρους που ανακυκλώνουν οικονομικό να αναπτυχθεί ανακύκλωσης.

-Συνεχώς ερευνήστε να ισχύσει των rubber&plastic υλικών σε νέο που αρχειοθετούνται.

Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Το 1992, αρχίσαμε τη σταδιοδρομία μας από ένα μικρό εργαστήριο πλαστικό pelletizer.

Το 1996, καθιερώσαμε τα μηχανήματα LVDAO και αρχίσαμε προς τον τυποποιημένο δρόμο ανάπτυξης.

Το 2001, κινηθήκαμε προς τη ζώνη βιομηχανίας mazhu και την περιοχή παράγοντα που αναπτύχθηκαν σε 5000 τετραγωνικά μέτρα.

Το 2004, καθιερώσαμε το pelletizing και FPB SJP οριζόντιο κόπτη σειράς.

Το 2005, η πλαστική recycling&pelletizing γραμμή έλαβε το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και την επιχείρηση πέρασαν το πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων του ISO 9001:2000 και το πιστοποιητικό CE.

Το 2006, η επιχείρησή μας έλαβε το δικαίωμα στην αυτοδιαχειριστικές εισαγωγή και την εξαγωγή.

Το 2007, εκλεχτήκαμε στο εθνικό πρόγραμμα σχεδίων φανών και η αυτόματη crushing&baiting pelletizing γραμμή έλαβε τα serveral διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Το 2008, προσδιοριστήκαμε δεδομένου ότι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, ειδικά EPS μας η recycling&pelleting γραμμή αφρού έλαβε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Το 2009, ιδρυθήκαμε την επιχείρηση κλάδων και χρησιμοποιήθηκε επίσης ως πλατφόρμα του εξοπλισμού εξεταστικός και η έρευνα προκειμένου υπέθεσε το εθνικό πρόγραμμα κεφαλαίων καινοτομίας.

Το 2010, ιδρύσαμε την επιχείρηση κλάδων που ονομάστηκε την πλαστική και λαστιχένια Co. μηχανημάτων LVHUA industry™, ΕΠΕ.

Το 2011, άλλη μια φορά εγκρίναμε ως υψηλή τεχνολογία και τελειώσαμε το πρόγραμμα Ταμείων του έθνους.

Υπηρεσία

Τοποθέτηση υπηρεσιών: 

Οι κατασκευαστές έχουν τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.

 

 

Συσκευασία & παράδοση:
1. Μπορούμε να παρέχουμε την επί παραγγελία συσκευασία.
2. Η υπαγόρευση παραδίδει στην ίδια την ημέρα.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη συσκευάζοντας ομάδα.
4. Υπηρεσία μεταπώλησης:. Οποιαδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά από να λάβουν το προϊόν, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με. Τα προβλήματα θα λύνονταν για σας αμέσως.
5. Περίπλοκος και επαγγελματικός λογιστικός πράκτορας.

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

1. Από το 1992, επαγγελματικός κατασκευαστής του πλαστικού που ανακυκλώνουν machinie και pelletizing η μηχανή
2. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής του πλαστικού pelletizing η μηχανή στην επαρχία zhejiang.
ποιότητα 3. 3000 PC pelletizer σε ένα έτος .300 ποσότητα PC ανακύκλωσης της μηχανής σε ένα έτος.
4. Υπόσχεση: Θα παράσχουμε τη τεχνική υποστήριξη για όλη τη διάρκεια ζωής με πάνω από την εμπειρία 20 ετών.

Η ομάδα μας

Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουν κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στη Νότια Αμερική, την Αφρική, τη δυτική Ευρώπη και την ανατολική Ασία κ.λπ.

 

Η ομάδα μας είναι ο πολυτιμότερος πόρος μας και ο κύριος λόγος για την επιτυχία μας. Έχω ευλογηθεί για να έχω την ποιότητα των ανθρώπων που περιβάλλει με και την επιχείρησή μας στους οποίους μπορώ επίσης να αναφερθώ ως οικογένεια.

 

Οι γρήγορες αναφορές, ακριβής ποιοτική συμμόρφωση, ακριβής παράδοση θα ήταν τα μεγάλα πλεονεκτήματά μας.

Την επιχείρησή μας θα ριζοβολήσουν βαθειά στην επιχείρηση νέος-σκηνικών κινεζική προϊόντων, που προσαρμόζεται καλύτερα και θα ακμάσει.

Εάν έχετε την απαίτηση, παρακαλώ χτυπήστε στην επαφή της σελίδας προϊόντων «τώρα «κουμπώνει για να έρθει σε επαφή με την ομάδα πωλήσεών μας.

 

Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 2