πλαστική έκθεση της Κίνας του 2019 19η (Taizhou)

September 28, 2019

Χρόνος έκθεσης:

11 Οκτωβρίου 2019 - 14 Οκτωβρίου (Παρασκευές στις Δευτέρες για 4 ημέρες)

Τόπος συναντήσεως έκθεσης:

Κεντρικού Νο 901 Tengda Συνθηκών και έκθεσης Taizhou διεθνής δρόμος, περιοχή Luqiao, πόλη Taizhou, επαρχία Zhejiang

Αριθμός θαλάμων: Περιοχή Α A10

Τηλ.: 0574-62481158

 

 

Εισαγωγή έκθεσης

Η πλαστική έκθεση της 19ης Κίνας (εφεξής καλούμενη η «πλαστική έκθεση») θα κρατηθεί στο διεθνές κέντρο Συνθηκών και έκθεσης Taizhou από τις 11 ως τις 14 Οκτωβρίου 2019. Μετά από 18 έτη ανάπτυξης, το σχέδιο έκθεσης των πλαστικών πρώτων υλών, των προϊόντων, των μηχανημάτων, των εργαλείων μηχανών και των φορμών «στα τέσσερα σε μια» αλυσίδα βιομηχανίας της πλαστικής εμπορικής έκθεσης γίνεται όλο και περισσότερο ώριμο. Τα χαρακτηριστικά ειδικότητας, προέλευσης και διεθνοποίησης γίνονται όλο και περισσότερο προφανή, και προς τα εμπρός στη διεθνή έκθεση εμπορικών σημάτων.

 

Η 19η πλαστική έκθεση θα έχει μια περιοχή έκθεσης 35.000 τετραγωνικών μέτρων και 1.600 θαλάμων διεθνών προτύπων. Αναμένεται για να προσελκύσει περισσότερες από 600 γνωστές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και 35.000 επαγγελματικούς αγοραστές για να επισκεφτεί την έκθεση. Μεταξύ τους, οι υπερπόντιοι αγοραστές αναμένονται για να προέλθουν από περισσότερες από 30 χώρες με σχεδόν 1.000 ανθρώπους.

 

1. Αναβάθμιση της αγοράς και της βουίζοντας παραγωγής και μάρκετινγκ στη βιομηχανία πλαστικών

 

Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι δίκαιες επισκέψεις προώθησης αγοράς 18ων πλαστικών της Κίνας εκτάθηκαν 12 επαρχίες όπως Zhejiang, Jiangsu και Hubei, από το Τσανγκ Τσαν, επαρχία Jilin στο Βορρά, Shantou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ στο νότο, Linyi, επαρχία Shandong στην ανατολή και Chengdu, επαρχία Σισουάν. Συνολικά 58 εσωτερικές αγορές πλαστικών επισκέφτηκαν και περισσότερες από 20 εκθέσεις βιομηχανίας πλαστικών παρακολουθήθηκαν. 51 εσωτερικές και ξένες ενώσεις προσκλήθηκαν. Στη συνεδρίαση, υπήρξαν 35 συμμετέχοντες 19 οι υπερπόντιες ομάδες από περισσότερες από 20 χώρες προσκλήθηκαν, με περισσότερους από 700 συμμετέχοντες και περισσότερους από 1000 πραγματικούς συμμετέχοντες μέσω των διάφορων μέσων όπως οι επιστολές πρόσκλησης, οι κλήσεις πρόσκλησης, οι δημόσιοι αριθμοί Wechat και οι ιστοχώροι, όχι μόνο οι βιομηχανικοί ηγέτες παρευρέθηκαν στην έκθεση το ένα μετά το άλλο, αλλά και ο αριθμός υπερπόντιων ακροατηρίων και βιομηχανικών ομάδων υπερέβη την πρόσκληση. Ο αριθμός τοπικών εκθετών Taizhou είναι επίσης ενθουσιώδης, ο συνολικός αριθμός των επαγγελματικών ακροατηρίων πραγματικά παρόντων είναι περισσότερο από 35.000.

 

Με τη συνεχή εκμετάλλευση της πλαστικής εμπορικής έκθεσης, Taizhou άρχισε να επικεντρώνεται στο μετασχηματισμό από τις πλαστικές φόρμες για τα αυτοκίνητα και μέρη μοτοσικλετών και τα καθημερινά πλαστικά προϊόντα στις ακριβείς οικιακές συσκευές και τα μεγάλης κλίμακας αυτοκίνητα μέρη. Οι αρίστης ποιότητας φόρμες εξήχθησαν στην Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Γαλλία και άλλες χώρες.

 

Το Taizhou έχει την ισχυρή δυνατότητα να αναπτύξει τις φόρμες και την άριστη τιμή. Το επίπεδο κατασκευής μεγάλης κλίμακας πλαστικών φορμών ήταν σε προηγμένη θέση στην Κίνα. Η φόρμα και η βιομηχανία πλαστικών είναι μια από τις βιομηχανίες επτακόσιων δισεκατομμύριο-δολαρίων σε Taizhou. Σύμφωνα με τις ελλιπείς στατιστικές, το πρώτο εξάμηνο του 2018, η βιομηχανία πλαστικών Taizhou αυξήθηκε γρήγορα, και 387 επιχειρήσεις στους πλαστικούς κανονισμούς επέτυχαν την αξία παραγωγής 16,1 δισεκατομμύρια yuan. Η αξία παραγωγής 86 επιχειρήσεων στο μετρητή κύβων και φορμών είναι 3,331 δισεκατομμύρια yuan. Δεύτερον, η έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος, πλαστική δίκαιη αξία εμπορικών σημάτων σε έναν υψηλότερου επιπέδου

 

Παρά τον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, η έλλειψη των πρώτων υλών και της υψηλής πίεσης της προστασίας του περιβάλλοντος, η ανακύκλωση και χρησιμοποίηση των πλαστικών αποβλήτων έχουν γίνει μια νέα πρόταση.

 

Το μουσείο πρώτης ύλης της 18ης πλαστικής έκθεσης συγκεντρώνει δύο σημαντικούς γίγαντες πρώτης ύλης, Sinopec και PetroChina, καθώς επίσης και τις κύριες επιχειρήσεις σε Yuyao και Taizhou, και ανοίγει συγχρόνως τις ειδικές ζώνες για τα ανακυκλωμένα πλαστικά για να προωθήσει την ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας. Μετά από σχεδόν δέκα έτη ανάπτυξης, η αίθουσα έκθεσης των πλαστικών υλικών ανακύκλωσης αποβλήτων στην πλαστική έκθεση έχει διαμορφώσει την κλίμακα και το εμπορικό σήμα της. Φέτος, η αναπαραγμένη αίθουσα έκθεσης καλύπτει έναν τομέα 1500 τετραγωνικών μέτρων, προσαρμόζοντας 70 τυποποιημένους θαλάμους έκθεσης. Η σε απευθείας σύνδεση μετάδοση πληροφοριών και η διανομή πραγματοποιούνται στους σε απευθείας σύνδεση καφέδες έκθεσης. Η σε απευθείας σύνδεση αίθουσα έκθεσης εφαρμόζει το έγκαιρο ταίριασμα της προσφοράς και της ζήτησης. Η περιοχή έκθεσης δειγμάτων εκθέτει τις άριστες εσωτερικές πηγές αγαθών. Επιπλέον, εμπορικές διαπραγματεύσεις, ξένη συνεργασία και περαιτέρω πλαστικό αποβλήτων βοήθειας γευμάτων ανταλλαγής. Υλική, ανακυκλωμένη υλική ταιριάζοντας με διαπραγμάτευση περιοχών πελατών, επιχειρησιακή συνεργασία.

 

Μετά από τα έτη ανάπτυξης, τα πλαστικά Taizhou έχουν διαπεράσει σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της ζωής, που διαμορφώνει έξι κατηγορίες καθημερινών πλαστικών προϊόντων, τα πλαστικά προϊόντα εφαρμοσμένης μηχανικής, τα βιομηχανικά πλαστικά προϊόντα, τα γεωργικά πλαστικά προϊόντα, τα ιατρικά πλαστικά προϊόντα και τη συσκευασία. 3. Η έκθεση πλαστικών της Κίνας προωθεί να αναβαθμίσει της βιομηχανίας πλαστικών