Ξέρετε την τεχνολογικά διαδικασία και τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή της πλαστικής κοκκιοποίησης αποβλήτων;

September 18, 2019

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας, όλα τα είδη πλαστικών προϊόντων έχουν εισαγάγει χιλιάδες οικογένειες, και με τα όλο και περισσότερο πλαστικά απόβλητα σπαταλήστε επίσης την πλαστική διαδικασία κοκκιοποίησης και τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή εσείς ξέρουν; More.All τα είδη πλαστικής συσκευασίας, πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων, πλαστικών παιχνιδιών και χαρτικών, πλαστικά παπούτσια, πλαστικό κοχύλι εγχώριων συσκευών, προφυλακτήρες αυτοκινήτων, πλαστικοί σωλήνες, βιομηχανικά απόβλητα και ούτω καθεξής, μπορούν να δουν παντού, προκαλώντας τη μεγάλη περιβαλλοντική ρύπανση. Η ανακύκλωση των πλαστικών αποβλήτων είναι ευεργετική στην προστασία του περιβάλλοντος και την αποταμίευση των πόρων. Ανακυκλώνονται και κοκκοποιούνται, ή τροποποιούνται και κοκκοποιούνται πάλι, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάλι για να κάνουν τα πλαστικά.

 

Ι. χαρακτηριστικά των πλαστικών αποβλήτων

 

Τα πλαστικά αποβλήτων μπορούν να διαιρεθούν σε τρεις τύπους σύμφωνα με τις περιπτώσεις στις οποίες παράγονται:

 

1. Το απόρριμα που παράγεται στη διαδικασία παραγωγής, η οποία είναι σχετικά καθαρή, λιγότερη μόλυνση και περιέχει τις ακαθαρσίες, όπως η κάτω του μετρίου παραγωγή ταινιών, η εξέχουσα θέση, τα υλικά ή αναρμόδια προϊόντα μολύβδου στην παραγωγή του σωλήνα και του σχεδιαγράμματος, τα ελλιπή μέρη στην παραγωγή εγχύσεων, κ.λπ.

 

2. Χρησιμοποιημένα πλαστικά απόβλητα με το ενιαίο υλικό σύστημα, όπως οι αποσυντεθειμένοι σωλήνες, οι πόρτες και τα παράθυρα, τα υλικά συσκευασίας ή άλλα πλαστικά προϊόντα αποβλήτων που ταξινομούνται αυστηρά σύμφωνα με τους τύπους ρητίνης

 

3. Μικτά πλαστικά αποβλήτων που είναι δύσκολο να διακριθούν ή δεν μπορούν να χωριστούν καθόλου, όπως οι πολυστρωματικές ομο-εξωθημένες σύνθετες ταινίες, τα πλαστικά προϊόντα με το επίστρωμα, τα σύνθετα προϊόντα των πλαστικών και άλλα υλικά, κ.λπ.

 

Οι διαφορετικοί τύποι πλαστικών αποβλήτων έχουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ξέρετε για τη διαδικασία και τα θέματα κοκκοποίησης που χρειάζονται την προσοχή για τις ακαθαρσίες και τα πλαστικά αποβλήτων; Ξέρετε την τεχνολογικά διαδικασία και τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή της κοκκιοποίησης των πλαστικών αποβλήτων; Λιγότερο από 0.Do ξέρετε την τεχνολογικά διαδικασία και τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή για την κοκκιοποίηση των εναπομείναντας υλικών και άλλων χρησιμοποιημένων προϊόντων που περιέχουν τα πλαστικά αποβλήτων που έχουν συσσωρευθεί επάνω για μια ορισμένη χρονική περίοδο; Σε zero.1% ~ 0.5%.And που αναμιγνύεται με πλαστικές ακαθαρσίες αποβλήτων αργιλίου, υφασμάτων και εγγράφου τις σύνθετες που περιέχουν την πλαστικά διαδικασία και τα θέματα κοκκιοποίησης αποβλήτων που χρειάζονται την προσοχή ξέρετε; Τείνει να είναι περισσότερο από 10%.

 

Για τα χρησιμοποιημένα απόβλητα τα πλαστικά προϊόντα, σύμφωνα με τη χρήση των διαφορετικών όρων, περιέχουν την υπεριώδη ακτινοβολία, θερμότητα, αποτελέσματα γήρανσης οξυγόνου, ρύποι παρ:άγω από τον αντίκτυπο. Οι διαφορετικές μορφές των πλαστικών αποβλήτων, αφότου έχει η συντριβή του φαινόμενου ειδικού βάρους του υλικού μια μεγάλη διαφορά, ταινία, φύλλο, επίπεδο καλώδιο που συντρίβει την υλική πυκνότητα όγκου είναι μικρές, αυτό είναι στα απόβλητα που η πλαστική διαδικασία σίτισης κοκκιοποίησης ανακύκλωσης πρέπει να εξεταστεί.

 

Δεύτερον, πλαστική προεπεξεργασία αποβλήτων

 

Υλικά συσκευασίας αποβλήτων από τα απόβλητα, όπως η συσκευασία των τσαντών, των τσαντών αγορών, των μπουκαλιών, των δοχείων, των κιβωτίων και του γεωργικού πλαστικού ταινιών αποβλήτων, πριν από την κοκκιοποίηση που υποβάλλεται σε επεξεργασία. Η διαδικασία προεπεξεργασίας περιλαμβάνει κυρίως την ταξινόμηση, τον καθαρισμό, τη συντριβή και την ξήρανση.

 

Η εργασία της ταξινόμησης είναι να ταξινομηθούν τα διάφορα είδη πλαστικών προϊόντων αποβλήτων σύμφωνα με τον τύπο πρώτων υλών και τη μορφή των προϊόντων. Η ταξινόμηση σύμφωνα με τον τύπο πρώτων υλών απαιτεί την ειδικευμένη γνώση προσδιορισμού των πλαστικών ποικιλιών. Ο σκοπός είναι να αποφευχθεί η φτωχή επίδοση των ανακυκλωμένων υλικών που προκαλείται από το ασυμβίβαστο των διαφορετικών τύπων πολυμερών σωμάτων. Σύμφωνα με τη μορφή του προϊόντος η ταξινόμηση είναι να διευκολυνθούν τα απόβλητα που η πλαστική διαδικασία συντριβής μπορεί να πραγματοποιηθεί ομαλά, επειδή η ταινία, το επίπεδα μετάξι και το ύφασμα που χρησιμοποιούνται από το συντετριμμένο εξοπλισμό και κάποιο παχύ τοίχο, σκληρά προϊόντα μεταξύ του συντετριμμένου εξοπλισμού δεν μπορούν συχνά να αντικαταστήσουν η μια την άλλη.

 

Υπάρχουν τρεις διαδικασίες για και πριν από την κοκκιοποίηση.

 

1.Cleaning πριν από τη διαδικασία συντριβής

 

Τα μεγάλα πλαστικά προϊόντα αποβλήτων χωρίς τη σοβαρή ρύπανση και σύνθετη δομή πρέπει να καθαριστούν πρώτα και να σπάσουν έπειτα, όπως οι προφυλακτήρες αυτοκινήτων, τα ταμπλό, τα κιβώτια ανακύκλωσης, τα πιάτα, κ.λπ.

 

Αρχικά ενυδατώστε με το καθαριστικό νερό, κατόπιν το ξέβγαλμα με το καθαρό νερό, αφαιρεί και στεγνώνει. Λόγω του μεγάλου μεγέθους και δεν μπορεί να τεθεί στη χοάνη θραυστήρων των μεγαλύτερων μερών, πρέπει να είναι χονδροειδή σπασμένο και έπειτα πρόστιμο που σπάζουν, προκειμένου να προετοιμαστεί για granulator εξώθησης τη σίτιση. Ξέρετε τη διαδικασία και τα θέματα κοκκιοποίησης που χρειάζονται την προσοχή για τα πλαστικά ποιοτικών αποβλήτων για να εξασφαλίζετε ανακυκλωμένο κόκκο; , πρέπει να είναι ξηρός μετά από τη λεπτή συντριβή, χρησιμοποιώντας συχνά έναν περιστρεφόμενο στεγνωτήρα με τη θέρμανση του ενδιάμεσου στρώματος, ενδιάμεσο στρώμα στο superheated ατμό, θερμαιμένος περιστρεφόμενη, υψηλή αποδοτικότητα ξήρανσης.

 

το πλύσιμο 2.Rough - που συντρίβει - τελειοποιεί το πλύσιμο - διαδικασία ξήρανσης

 

Για το μολυσμένο σχεδιάγραμμα, σπαταλήστε τη γεωργική ταινία, συσκευάζοντας τσάντες, πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσει τη χονδροειδή πλύση, να αφαιρέσει την άμμο, την πέτρα και το μέταλλο και άλλους ξένους οργανισμούς, για να αποτρέψει τη ζημία στο θραυστήρα. Σπαταλήστε τα πλαστικά προϊόντα αφότου υποβάλλει η τραχιά πλύση την αφυδάτωση σε φυγοκέντρωση, και έπειτα σταλμένος στο θραυστήρα που σπάζουν. Μετά από να συντρίψει, καθαρίζεται περαιτέρω για να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες που περιλαμβάνονται σε το. Ξέρετε τη διαδικασία και τις προφυλάξεις κοκκιοποίησης για τα πλαστικά αποβλήτων εάν περιέχουν το πετρέλαιο; Ενυδατώστε στο συγκεντρωμένο αλκαλικό νερό ή τη θερμή λύση πλύσης, και παράγετε έπειτα την τριβή και τη σύγκρουση μεταξύ των αποβλήτων που οι πλαστικοί φραγμοί (κομμάτια) με το ανακάτωμα, αφαιρούν το ρύπο, ξεπλένουν και αφυδατώνουν έπειτα και ξεραίνουν.

 

3.Mechanized καθαρισμός

 

Προτού να εισαγάγει το πλαστικό αποβλήτων τον καθαρίζοντας εξοπλισμό, συντρίβεται σε έναν ξηρό ή υγρό συντετριμμένο εξοπλισμό. Μετά από να ξεράνει, φυσιέται σε ένα δοχείο αποθήκευσης. Κατόπιν το πλαστικό αποβλήτων συντρίβεται από έναν τροφοδότη βιδών για να θέσει τη διαδικασία κοκκιοποίησης του πλαστικού αποβλήτων και πειράζει για την προσοχή. Εισάγετε στην καθαρίζοντας δεξαμενή. Δύο αντιθέτως περιστρεφόμενοι άξονες κουπιών μεταφέρουν αργά το υλικό μέσω της δεξαμενής πλυσίματος, δημιουργώντας μια δίνη που ξεπλένει μακριά το ρύπο στο πλαστικό. Ο ρύπος βυθίζει στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής και αφαιρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα καθαρισμένα απόβλητα επιπλέουν επάνω και απαλλάσσονται από έναν μεταφορέα βιδών. Το μεγαλύτερο μέρος του νερού αφαιρέθηκε. Ξέρετε τη διαδικασία και τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή της κοκκιοποίησης των πλαστικών αποβλήτων για τη συντριβή των υλικών με την εισαγωγή βιδών; Τροφή στο ξεραίνοντας σύστημα. Το ξεραίνοντας σύστημα αποτελείται από έναν περιστρεφόμενο στεγνωτήρα και έναν στεγνωτήρα ζεστού αέρα. Η υπόλοιπη υγρασία από το ξεραίνοντας σύστημα αποτελεί 1% ~ 2%. Το καθαρισμένο υλικό στέλνεται στο δοχείο αποθήκευσης, και στέλνεται έπειτα granulator εξώθησης για να κάνει τον κόκκο.

 

Τρία, πλαστική διαδικασία κοκκιοποίησης εξώθησης αποβλήτων

 

Τα πλαστικά αποβλήτων στην απόδοση με τη νέα ρητίνη είναι διαφορετικά, αυτό είναι επειδή δοκιμάζουν τη διαμορφώνοντας διαδικασία της θερμότητας και κουρεύουν την ιστορία, και έμπειρος στο στάδιο της χρησιμοποίησης της θερμότητας, του οξυγόνου, του φωτός, του κλίματος και ποικίλων μέσων, κατά συνέπεια, οι μηχανικές ιδιότητες των ανακυκλωμένων υλικών, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης εκτατής δύναμης και αντίκτυπου από την αρχική ρητίνη, ρωγμές που προκαλούνται από την αλλαγή δομών επιφάνειας, η ποιότητα εμφάνισης, και το πλαστικό αποβλήτων που κοκκοποιεί την τεχνολογικά διαδικασία και τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή, εσείς ξέρει; Επίσης πολύ κατώτερη από πριν, η τρίχα χρώματος είναι κίτρινη, diaphaneity πτώσεις. Οι ιδιότητες των διαφορετικών υλικών ποικίλλουν. Η παραλλαγή polyolefin είναι σχετικά μικρή. Ξέρετε τη σχετικά μοριακά διαδικασία και τα θέματα κοκκιοποίησης αποβλήτων πλαστικά που χρειάζονται την προσοχή λόγω της επεξεργασίας, ειδικά πολλαπλάσια επεξεργασία; Η μείωση μπορεί να αντισταθμιστεί από την αντίδραση διασύνδεσης, έτσι η ιδιοκτησία επεξεργασίας μπορεί να κρατηθεί σταθερή σε κάποιο βαθμό. Η κατάσταση copolymer στυρόλιου είναι διαφορετική, κάθε φορά μετά από την επεξεργασία, οι εκτατές ιδιότητες μειώνονται. Μετά από περίπου τέσσερις διαδικασίες, η μείωση ανθεκτικότητας είναι πολύ σοβαρή. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα του λαστιχένιου τροποποιητή αντίκτυπου φάσης έχει μειωθεί λόγω της διασύνδεσης. Αν και είναι υψηλό πολυστυρόλιο αντίκτυπου, η ανθεκτικότητα αντίκτυπού της δεν είναι όχι καλύτερη από αυτή του πολυστυρολίου γενικού σκοπού.

 

Οι ιδιότητες των πλαστικών αποβλήτων μπορούν να βελτιωθούν με τη μίξη των νέων υλικών ή την προσθήκη των συγκεκριμένων σταθεροποιητών και των πρόσθετων ουσιών, όπως ο σταθεροποιητής αντιοξειδωτικών και θερμότητας, ο οποίος μπορεί να μειώσει τα δυσμενή αποτελέσματα της θερμότητας και του οξυγόνου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κοκκοποίησης των πλαστικών αποβλήτων. Σε κάποια μικτά απόβλητα τα πλαστικά, compatibilizer μπορούν επίσης να προστεθούν κατάλληλα, όπως το πολυαιθυλένιο και μικτό το πολυπροπυλένιο EP Δ Μ πλαστικών αποβλήτων ή το Ε Β A.In την πλαστική κοκκιοποίηση ανακύκλωσης αποβλήτων μπορεί επίσης να γεμίσουν τροποποιημένος, όπως η ταινία αποβλήτων PP για να προσθέσει συγχρόνως 10% ~ 35% του υλικού πλήρωσης, 3% ~ 6% του λιπαντικού, 2% ~ 4% του χρώματος masterbatch. Το αναπαραγμένο υλικό που προετοιμάζεται με το υλικό πληρώσεως CaC Ο 3 χρησιμοποιείται στα προϊόντα εγχύσεων, τα οποία μπορούν αποτελεσματικά να κοντύνουν το φορμάροντας κύκλο, να βελτιώσουν την ακαμψία των προϊόντων, να αυξήσουν τη θερμοκρασία της θερμικής παραμόρφωσης και να μειώσουν τη διακένωση.

 

Το λιπαντικό βελτιώνει τη ρευστότητα του λειωμένου μετάλλου. Στην ανακύκλωση μερικών πλαστικών εφαρμοσμένης μηχανικής, η διαδικασία πλήρωσης και να κοκκοποιήσει των πλαστικών αποβλήτων μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή εσείς ξέρουν; Ισχυρός και αναμιγμένος. Για μερικά υλικά που είναι εύκολο να απορροφηθούν την υγρασία, όπως το PA, PET, κ.λπ., το νερό θα προκαλέσει την υποβάθμιση στη διαδικασία, κατασκευάζοντας τα σχετικά μοριακά απόβλητα την πλαστικά διαδικασία και τα θέματα κοκκιοποίησης που χρειάζονται την προσοχή ξέρετε; Η μείωση, μειώσεις ιξώδους λειωμένων μετάλλων, σωματικές ιδιότητες μειώνεται. Ξέρετε ότι το νερό στα πλαστικά αποβλήτων πρέπει να αφαιρεθεί και πλήρως ξηρός πρίν επεξεργάζεται, ώστε να εξασφαλιστεί η διαδικασία κοκκιοποίησης πλαστικών ποιοτικών αποβλήτων των ανακυκλωμένων υλικών και των θεμάτων που χρειάζονται την προσοχή;.